Piet Veerman, The Story Of …

 

Volendam, vrijdag 10 oktober 2008

 

Behandeld door  : Johan Tol en Michel Veerman
Onderwerp         : boek Piet Veerman The Story Of…

Geachte heer/mevrouw,

Johan Tol en Michel Veerman, de schrijvers van ‘One Way Wind, de geschiedenis van de Palingsound’, zijn terug met een nieuw boek. Piet Veerman, The Story of… Ruim twee jaar werkten zij aan dit schitterende naslagwerk.

Samen met Piet Veerman tekenden zij zijn levensverhaal op. Het boek is af, een missie is volbracht. Het is een prachtig boek geworden over de meest legendarisch Volendamse zanger ooit.

Piet Veerman, terecht de Godfather van de Palingsound, gaat terug naar zijn roots. Hij vertelt openhartig over zijn ouders, zijn gezin, zijn liefde voor de schilderkunst maar ook over zijn ups en downs. Natuurlijk gaat hij ook terug naar de gouden tijden van The Cats en zijn solocarrière. Het levensverhaal van Piet is prachtig geïllustreerd met foto’s van topfotograaf Maarten Corbijn. Het boek zal in november 2008 verschijnen tijdens een open presentatie in Volendam.    

Vele ketens waren geïnteresseerd in het verhaal van Piet Veerman, maar Jan Cas Sombroek heeft alle boeken ingekocht. Jan: "Onze winkel is groot geworden met The Cats. De eerste Cats single ‘Jukebox’ tot hun laatste officiële single ‘Those Were The Days’ werden bij ons verkocht. Ook al het solowerk van Piet is altijd bij ons over de toonbank gegaan. Wij, Cas en Jan, zijn van mening dat wij dit Volendammer product pur sang moeten verkopen voor heel Nederland en voor alle fans in Europa."

U kunt vanaf heden inschrijven om een exemplaar te bemachtigen. U kunt het boek bestellen door ons te mailen of te bellen, zie onderstaande gegevens. Het boek gaat € 24,99 kosten. Indien wij het moeten verzenden kost het boek € 28,50.

Met vriendelijke Palingsound groeten,

Johan Tol en Michel Veerman

 

Info of inschrijven op het boek "Piet Veerman, The Story Of …"

Michel Veerman                                             Johan Tol
Werengouw 9                                                  Damcoogh 147
1132 EX  VOLENDAM                                  1132 EC  VOLENDAM
Mail: michel.veerman@quicknet.nl                Mail: j.tol11@kpnplanet.nl
Tel. 0299-369801                                           Tel. 0299-365608